Imadent

Lär känna oss och vårt duktiga team

Imadent

Imadent grundades år 2014 och har sedan dess haft en ständig tillväxt.

I våra kliniker jobbas det helhjärtat med det vi älskar mest…nämligen tandvård. Hjärtat i mitten av tanden symboliserar dels vår kärlek för tandvården, dels vår passion att hjälpa dig som patient hos oss.

Vare sig det handlar om att ersätta förlorade tänder, reglera bettfel,  behandla tandläkarskräck och mycket annat, så har vi alltid haft ett och samma mål, och det målet är att kunna hjälpa våra patienter att återfå sitt självförtroende och stärka det med ett stort & friskt leende!

År efter år har vi hjälpt patienter med att få kontroll över sin munhälsa. Vårt team är ständigt ute på nya utbildningar för att vi ska kunna erbjuda dig den bästa möjliga tandvården. 

Är du också trött på kliniker som lovar en hel del och inte håller sina ord? Då är det dags för dig att byta till Imadent!

Klinikchef

Maath Al-Ateia

27 års erfarenhet inom allmän tandvård | Master inom Implantologi | Master inom estetisk implantologi.

Jag älskar kunskap och att vidareutveckla mig själv!

Under mina år i tandvården har jag studerat och utvecklat mig i samtliga delar av tandvården för att bli en så bra allmäntandläkare som möjligt.

Jag anser att ökad kunskap och erfarenhet inom området gör att patienten känner sig trygga hos mig samt möjliggör att jag kan ta emot patienten och tillgodose hela behandlingsbehovet. Jag använder även mina erfarenheter och kunskaper till att vidareutveckla min personal så att även de känner sig trygga i den behandlingen de ger ut samt svårigheter man kan möta på vägen.

Tandläkare

Zeena Ahmed

15 år erfarenhet inom allmän tandvård | Diplom inom Oral protetik samt Parodontologi

Jag älskar att träffa nya människor!

Jag har en nyanserad erfarenhet inom tandvård med fördjupning inom Endodonti, Oral patologi samt Estetisk tandvård. Jag har även arbetat med uppsökande tandvård vilket medfört djupare kunskaper inom den allmänna hälsan. Dessa egenskaper gör att jag ser HELA patienten och inte bara munnen.

Tandläkare

Imad Al-Ateia

Invisalign Ambassadör | Master inom odontologi

Jag älskar att analysera och förbättra!

Ung, kreativ, ambitiös tandläkare som älskar den traditionella tandvården men även de nya möjligheter som teknologin medfört. Under de senaste 4 åren har jag haft en blandad erfarenhet då jag fått ta emot patienter som tandsköterska, tandhygienist samt tandläkare vilket har gett mig en bättre helhetssyn av de traditionella tandvården. Det jag gör idag är att analysera de nya behandlingsalternativ som möjliggjorts av teknologins utveckling vilket medför att patienter känner sig säkra i de behandlingsalternativ som planeras.

Tanghygienist

Dina Nimir

8 års erfarenhet som tandhygienist

Jag älskar att jobba med ett gott humör!

I mitt yrke ingår det att hjälpa människor, både vuxna och barn att bevara en god munhälsa i samband med att förebygga och behandla sjukdomar i munhålan som karies och tandlossning.

Jag älskar att jobba som tandhygienist, tandsköterska och administrativt. Ser fram emot att hjälpa dig!

Tandsköterska

Fatima Gholami

Jag älskar att hjälpa dig!

Jag brinner för det jag gör och brukar upplevas som lugn, noggrann och alltid glad. Jag gillar nya utmaningar och att hela tiden utvecklas för att kunna bemöta mina patienter på bästa möjliga sätt!

Kliniksamordnare

Milena Gwozdz

Tandhygienist och tandsköterska.

Jag älskar administration och kirurgi!

Glad, empatisk och kreativ som älskar att arbeta med människor.

Min kompetens gör att patienter kan känna sig trygga.

Tandsköterska

Shahad Gaiad

Jag älskar mitt jobb!

Förutom att assistera vid undersökningar och behandlingar jobbar jag med förebyggande tandvård, så att du som patient ska ha en god munhälsa och kunna le stort utan bekymmer.

Tandsköterska/Receptionist

Seba Al-Ateia

Jag älskar att prata med människor!

Jag är väldigt stresstålig och klarar av att ha många bollar i luften, jag är mamma till 5 barn vilket även medfört ett otroligt tålamod. Dessa egenskaper gör att du kan komma fram till mig och känna dig väl bemött både i lugna dagar som hektiska dagar.

Tandhygienist

Vian

Jag älskar att informera dig!

Mitt yrke går inte enbart ut på att jag ska behandla tandköttsinfektioner eller karies utan i första hand att öka hälsomedvetandet för orsaker till karies och infektioner i tandköttet samt ge korrekta och vetenskapliga råd. Detta tankesätt gör att du som patienten känner dig delaktig i behandlingen.