Invisalign

Korrigera dina tänder i smyg

Invisalign är det moderna alternativet för att korrigera tänder. Här använder man 3D teknik för att framställa plastskenor som är nästintill osynliga. Skenorna skall vara på plats i munnen dygnet runt men kan tas av vid måltid och andra tillfällen.

Passar Invisalign mig?

Invisalign passar ungdomar & vuxna och kan korrigera de flesta bettfelen. Dessa bettfel kan exempelvis vara trångställda tänder, glesställda tänder, öppet bett, överbett eller underbett (djupbett) etc.

Boka en konsultation idag och påbörja resan mot ett perfekt leende!

Hur går det till?

1. Konsultation

Vid en konsultation diskuterar du tillsammans med din tandläkare om en eventuell behandling med genomskinliga skenor är möjlig för just dig. Vid besöket får du även svar på dina frågor och chans att se och känna på ett par skenor. Vid intresse bokas en ny tid för utredning.

2. Utredning

Vid en utredning görs en undersökning med hjälp av röntgen, fotografering och 3D-scanning av dina tänder. Sedan skickas ditt fall vidare till vår specialist inom tandreglering för vidare terapiplanering och skapning av en 3D-modell.

3. Godkännande av behandling

Efter att vår specialist planerat din behandling kallar vi dig för genomgång av terapiplan, behandlingstid och exakta kostnadsförslag. Här har du även chans att se den färdiga 3D-modellen på hur slutresultatet kommer att bli. Behöver ingenting justeras godkänner du därefter planen och behandlingen kan börja.

4. Beställning av skenor

Efter ditt godkännande beställs dina skenor och tid för utlämning och behandling bokas.

Vem kan behandlas med osynliga skenor?

Mellanrum

Öppet bett

Överbett

Sneda tänder

Exempelpriser för olika behandlingar

Lätt

25 000 kr

Mellan

35 000 kr

Svårt

45 000 kr