Imadent

Uppnå ett strålande leende med tandblekning

Få ljusare tänder – Tandblekning hos Imadent

Drömmer du om ett strålande vitt leende? Hos oss erbjuder vi skräddarsydda tandblekningsbehandlingar som är utformade för att ge dig det bästa möjliga resultatet. Vi förstår att varje persons tänder är unika, och därför anpassar vi våra behandlingar efter dina specifika behov och önskemål.

Säkerhet och effektivitet

Vi värdesätter din tandhälsa och säkerställer att tandblekningen utförs på ett säkert och effektivt sätt. Med våra professionella behandlingar kan du vara trygg i vetskapen att du får fantastiska resultat utan att riskera skador på dina tänder. Vi använder endast beprövade metoder och produkter för att ge dig ett vitt och strålande leende.

Basundersökning innan blekning

Innan du påbörjar en tandblekningsbehandling hos oss, krävs en basundersökning av dina tänder. Detta görs för att säkerställa att du har en god tandhälsa och att dina tänder är lämpliga för tandblekning. En tandläkare kommer att bedöma din munhälsa och eventuella tandproblem för att säkerställa att behandlingen utförs på ett säkert sätt. Det är viktigt att du har genomfört en tandundersökning de senaste sex månaderna för att kunna påbörja tandblekningen.

Förväntat resultat

Resultatet av tandblekning kan variera beroende på flera faktorer, inklusive din tänders ursprungliga färgnyans och graden av missfärgning. Effekten av blekningen kan också påverkas av hur väl du sköter dina tänder efter behandlingen, samt faktorer som tjockleken på emaljen och dina kost-, nikotin- och läkemedelsvanor. Våra erfarna tandläkare kommer att ge dig realistiska förväntningar på resultatet baserat på din individuella situation.

Låt oss hjälpa dig att uppnå ett strålande och självsäkert leende. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta det första steget mot ett ljusare leende.