Imadent

Upptäck Fördelarna med Invisalign hos Imadent

Har du någonsin drömt om ett perfekt leende men blivit avskräckt av tanken på traditionella tandställningar? Hos Imadent erbjuder vi Invisalign, en revolutionerande lösning som kan hjälpa dig att uppnå det leende du alltid velat ha, utan synlig tandställning.

Passar Invisalign mig?

Invisalign är en flexibel och diskret lösning som passar både ungdomar och vuxna. Denna innovativa metod kan korrigera en mängd olika bettfel, inklusive:

 • Trångställda tänder
 • Glesställda tänder
 • Öppet bett
 • Överbett
 • Underbett

 

Om du känner igen något av dessa problem, är det mycket möjligt att Invisalign kan vara rätt för dig. Boka en konsultation idag och ta första steget mot ett strålande leende!

Hur går det till?

 1. Konsultation

Vid din första konsultation på Imadent kommer du att diskutera med din tandläkare om Invisalign är en lämplig behandling för dig. Du får möjlighet att ställa frågor, samt att se och känna på ett par genomskinliga skenor. Om du är intresserad bokar vi en ny tid för en mer ingående utredning.

 1. Utredning

Under utredningen utför vi en noggrann undersökning med hjälp av röntgen, fotografering och 3D-scanning av dina tänder. Ditt fall skickas sedan vidare till vår specialist inom tandreglering som skapar en detaljerad plan och en 3D-modell av ditt framtida leende.

 1. Godkännande av behandling

När vår specialist har planerat din behandling kallas du till ett nytt besök där vi går igenom behandlingsplanen, behandlingstiden och kostnadsförslaget. Här får du även se den färdiga 3D-modellen av hur ditt slutresultat kommer att se ut. Om allt ser bra ut, godkänner du planen och behandlingen kan påbörjas.

 1. Beställning av skenor

Efter ditt godkännande beställer vi dina skräddarsydda skenor och bokar en tid för utlämning och behandlingens start. Varje set av skenor är designat för att gradvis flytta dina tänder till önskad position.

Vem kan behandlas med osynliga skenor?

Invisalign är en mångsidig behandling som kan hjälpa till med flera typer av bettfel. De vanligaste problemen som kan behandlas med Invisalign inkluderar:

 • Mellanrum mellan tänderna
 • Öppet bett
 • Överbett
 • Sneda tänder

 

Genom att använda en serie av genomskinliga, avtagbara skenor kan dina tänder gradvis flyttas till rätt position. Dessa skenor är nästan osynliga, vilket gör dem till ett populärt val för de som vill förbättra sitt leende utan att det märks.

Varför välja Imadent för din Invisalign-behandling?

På Imadent strävar vi efter att ge dig den bästa tandvården och en bekväm upplevelse. Vårt erfarna team är specialiserat på att skapa personliga behandlingsplaner som passar dina unika behov och mål. Vi använder den senaste teknologin för att säkerställa att din Invisalign-behandling är effektiv och bekväm.

Boka en konsultation idag!

Är du redo att påbörja resan mot ett vackrare leende? Boka en konsultation med oss på Imadent och upptäck hur Invisalign kan förbättra ditt leende på ett diskret och bekvämt sätt. Vi ser fram emot att hjälpa dig uppnå ditt drömleende!

Kontakta oss idag och ta första steget mot ett självsäkert leende med Invisalign!